caută: Caută

Peter Sloterdijk

Peter Sloterdijk

Peter Sloterdijk (n. 1947) este un celebru filosof şi om de cultură german. Între 1968 şi 1974 studiază germanistică, istorie şi filosofie la Universitatea din Hamburg, unde-şi va lua şi doctoratul un an mai târziu. În ani ’80 lucrează ca scriitor liber profesionist, timp în care-şi scrie cea mai cunoscută carte, Critica raţiunii cinice (1983), despre care Jürgen Habermas avea să declare că este cel mai important eveniment filosofic de după război. Din 1992 predă la Universitatea din Karlsruhe, pe care o conduce începând cu 2001, deşi ţine cursuri în paralel şi la Academia de Arte Frumoase din Viena.

Alte opere cunoscute ale sale sunt: trilogia Sfere (apărută între 1998 şi 2004), eseul Reguli pentru parcul uman (1999), Mânie şi timp (2006).

alti autori >

1 titlu publicat

  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.