Cazul Magheru
  • Cazul Magheru

Cazul Magheru

Mihail Drumeș

Preţ: 15 lei
Disponibilitate: Stoc limitat
Votează cartea:
„Cazul Magheru” este o carte despre idealuri și crime, păcat și vinovăție, totul minunat asamblat într-o captivantă intrigă polițistă care va seduce iremediabil cititorul.
  • Publicată în ianuarie 2011
  • hardcover, 295 p
  • Înalţime: 20,5 cm, lăţime: 12,5 cm, grosime 2,5 cm, greutate 380 g
  • ISBN 9789731246475
  • Domenii: Literatură română

Mihail Drumeş, unul dintre cei mai cunoscuţi romancieri din perioada interbelică.„Cazul Magheru”, cunoscut înainte sub numele de „Sf. Părere”, are o poveste care vă va face să vă simţiți de parcă am ați fi prinşi într-un labirint. Imaginaţi-vă că sunteţi un doctor bun, un doctor cu cele mai nobile sentimente pentru oameni şi că la un moment dat călătoriţi cu trenul.

Aflaţi din întâmplare despre o sumă spectaculoasă de bani pe care colegul dumneavoastră de drum o deţine. Vă gândiţi involuntar că acei bani ar fi numai potriviţi pentru a vă finaliza studiile în India. Mai departe? Un accident, vise mai mult decât vagi, o crimă şi surpriză-banii sunt la dumneavoastră în buzunar. Ce-aţi crede despre dumneavoastră în tot haosul care a avut loc şi care continuă?

 

Unul dintre cele mai reusite romane ale lui Mihail Drumes, Cazul Magheru este povestea pasionanta a tanarului Ilarie, un intelectual sensibil si precoce, pasionat de psihologie si de pian care, dupa moartea devastatoare a iubitei sale, se decide sa devina medic. Visul lui este sa-si definitiveze studiile in India, dar pentru asta ar avea nevoie de o gramada de bani. De unde ii va procura si oare cu ce pret?


Vă recomandăm şi