Nate si Nikki te asteapta in marile librarii!

29 martie 2012
Vino vineri, 30 martie 2012, de la ora 17.00, în marile librării din marile oraşe, la lansarea volumelor Marele Nate şi Însemnările unei puştoaice, volumul 2.

Descoperă-l pe Nate, cel mai isteţ puşti de la Greg Heffley încoace! Marele Nate. Întâiul între puşti, de Lincoln Peirce

"Marele Nate e amuzant, nu glumă!" Jeff Kinney, autorul seriei Jurnalul unui puşti

Nate ştie că-l aşteaptă lucruri măreţe. Lucruri cu adevărat măreţe. Dar lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum vrei tu, doar pentru că eşti grozav. Necazurile se ţin scai de el, dar Nate nu se sperie niciodată. Ştie că-i cel mai bun. A citit într-un răvaş.
Traducere din limba engleză de Ecaterina Godeanu hardcover, 224 p, 140 x 200 ISBN: 978-606-8044-07-1
Partener media: Bravo.

Însemnările unei puştoaice,  de Rachel Renée Russell. 

Acum, volumul 2!

Bestseller New York Times Singurul titlu care a concurat în topuri Jurnalul unui puşti

 
Dacă-l găsiţi, vă rog să mi-l returnaţi! OFER RECOMPENSĂ! (NU TRAGEŢI CU OCHIUL!!)
Povestirile unei tipe de gaşcă nu chiar atât de populare.
Reţetă pentru dezastru: 4 petreceri. Adăugaţi 2 prietene şi 1 băiat irezistibil. Împărţiţi la 1 fată rea care urmăreşte s-o distrugă pe Nikki. Amestecaţi bine, puneţi-vă mâinile la ochi şi daţi-vă doi paşi înapoi!
Traducere din limba engleză de Irina Ornea hardcover, 288 p, 140 x 200 ISBN: 978-606-8044-06-4
Partener media: Bravo Girl.

Ce poţi face cu două cuvinte, antologie coordonată de Liviu Papadima

 
„Cum se fac poveştile?
Din cuvinte, cum altcumva?! Bine-bine, dar din cuvinte se mai face şi tema pentru acasă la chimie, şi cartea de bucate a mamei – chit că mai are şi poze – şi nota de plată la telefon – aoleu, aia are şi cifre! Ce se pune în cuvinte, ca să iasă din ele poveste?
Zău dacă ştiu. Le-ar trebui, cred, ceva care să le încălzească şi să le înmoaie un pic. De unul singur, un cuvânt e morocănos şi ursuz. Se uită la tine ponciş şi-ţi mârâie înfundat: „Eu atât am avut de zis!”
Şi când sunt mai multe laolaltă?
Vezi, aici se încurcă treaba. Dacă le-nşiri ca soldăţeii la paradă sau dacă te strădui să-l pui pe fiecare la locul lui, ca elevii care-şi ştiu fiecare locul în bancă, or să se bucure, ce-i drept, de vecinătate şi-o să le mai treacă mofluzeala. S-ar putea chiar să-ţi zâmbească, ca vânzătorul de la dugheana din colţ, care te întreabă întotdeauna după ce îţi dă ce ai cerut: „Mai doriţi şi altceva?” Să nu te-apuci însă, cu niciun chip, să le răspunzi că habar n-ai ce vrei! Dacă vrei o poveste, dacă vrei ceea ce nu ştii şi nu poţi şti că vrei, lasă-le mai bine să spună ele ce au de spus.”
Liviu Papadima
Au scris pentru voi: Adina Popescu, Simona Popescu, Dan Sociu, Dan Stanciu, Grete Tartler, Florin Bican, Florin Dumitrescu, Matei Florian, Laura Grünberg, Ioana Nicolaie, Robert Şerban, Vlad Zografi, George Ardeleanu, Fanny Chartres, Adela Greceanu, Călin-Andrei Mihăilescu, Radu Paraschivescu, Doina Ruşti.
Colecţie coordonată de Florentina Sâmihăian
Ilustraţii de Irina Dobrescu
paperback, 168 p, 165x220 ISBN 978-606-8044-04-0

Locuieşte în poveste!

Cel mai mare concurs pentru copii!

Concurs Ce poti face cu doua cuvinte, Liviu Papadima, Editura Art
Pentru înscrieri şi regulament, daţi click aici.
Vă recomandăm şi