Jurnalul unui vampir
  • Jurnalul unui vampir

Jurnalul unui vampir

Contele Dracula

Preţ: 33 lei
Disponibilitate: Stoc limitat
Votează cartea:
Contele Dracula este cel mai cunoscut vampir din lume şi un stâlp al societăţii morţilor vii. Aceasta este prima sa încercare literarã publicată.
  • Publicată în octombrie 2011
  • Traducere din limba engleză de Oana Zamfirache
  • hardcover, 160 p, 120x170 mm
  • ISBN 9789738890848
  • Autor: Contele Dracula
  • Domenii: Ficţiune

Numele meu este Contele Vlad Dracula. Bine-aţi găsit paginile jurnalului meu. Aveţi în faţă dilatarea în timp a unui an palpitant din viaţa mea nemuritoare. N-am avut reţineri. Ştiu că o să vă simţiţi umili şi seduşi, în ciuda propriei voinţe, când veţi citi despre miresele mele extraordinare, despre puterea mea supranaturală, despre imensa pivniţă unde se păstrează sângele, despre planurile mele inovatoare de a-mi diversifica brandul, despre secretele toaletei mele, despre experimentele de laborator şi despre casa mea nemaipomenită. Printre altele.

De ce am fost de acord ca cele mai intime gânduri ale mele să fie împărtăşite unor sărmani muritori nefericiţi? Pentru că m-am săturat până peste cap de muritorii ăia neînsemnaţi (începând cu şarlatanul de Stocker), de argaţii din lumea cinematografică şi literară care câştigă sume uriaşe de bani folosindu-se de reputaţia, caracterul şi personalitatea mea. Nu vreau să mă las mai prejos; voi, discipolii mei fideli, meritaţi să ştiţi adevărul.

 

„O lectură a dracului de bună!" Gazeta de Whitby

„Recomandată tuturor grupelor de sânge." San Guinno

„Neconvingătoare în privinţa îngrijirii liliecilor." Bats & Batmen

Dracula nu e mort. Ce surpriză, nu?
de Oana Duşmănescu

Vlad Dracula vrea să-şi facă dreptate. Cum? Ce spune domnul sangvinic de acolo, din spate? Că nu există Vlad Dracula? Că avem de-a face cu încă o carte care face mişto de istoria românilor, care îl vampirizează pe voievod sau pe orice descendent de-a...

citește mai mult

Vă recomandăm şi