Participă la cel mai mare concurs pentru copii şi poţi fi publicat la Editura Arthur!

14 mai 2012

Locuieşte în poveste! Cel mai mare concurs pentru copii: 1. Scriere creativă 2. Ilustraţie Cel mai mare premiu: 20 de copii pot fi publicaţi la Editura ARTHUR!

 
UPDATE:
Cum apreciem creativitatea şi vrem să le dăm tuturor copiilor şansa de a participa la concursul Locuieşte în poveste, am prelungit perioada de înscrieri, atât la secţiunea de Scriere creativă, cât şi la cea de Ilustraţie, până pe data de 19 mai. De asemenea, perioada de trimitere a creaţiilor s-a prelungit până pe data de 26 mai.
 
Concurs Locuieste in poveste, Ce poti face cu doua cuvinte, Liviu Papadima, Editura Art
Îţi place să scrii şi să desenezi?  Atunci participă la concursul Locuieşte în poveste! pentru a fi chiar tu unul dintre tinerii autori sau ilustratori care vor fi publicaţi în antologia Ce poţi face cu două cuvinte - Secţiunea Junior (apariţie: toamna 2012).
Ce trebuie să faci pentru a participa?  Nu e deloc complicat! Pentru fiecare exemplar cumpărat din volumul Ce poţi face cu două cuvinte vei primi două coduri unice de participare. Trimite-ne un mail la adresa douacuvinte@editura-art.ro sau la C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucureşti cu o copie a bonului fiscal primit la achiziţionarea volumului Ce poţi face cu două cuvinte, iar noi îţi vom trimite cele două coduri. Atenţie, nu poţi participa la o secţiune a concursului decât cu un singur cod de înregistrare. Dacă vrei să participi şi la secţiunea de scriere creativă, şi la cea de ilustraţie, înregistrează-te cu unul dintre coduri la ambele secţiuni. Dacă vrei să participi la o singură secţiune, îi poţi oferi celălalt cod unui prieten. Pentru a te înscrie la concurs, intră pe site-ul www.editura-art.ro/douacuvinte, introdu codul de participare, datele tale de contact şi eşti înregistrat! La înregistrare vei primi instrucţiuni despre cuvintele pe care trebuie să le foloseşti în textul tău (pentru secţiunea Scriere creativă), respectiv despre textul pe care trebuie să îl ilustrezi (pentru secţiunea Ilustraţie). Atenţie! Nu poţi schimba cuvintele sau textul pe care le-ai primit la înregistrare.
Condiţii de participare: - pentru a participa la concurs trebuie să ai între 9 şi 16 ani
Regulamentul complet poate fi găsit aici.
Vă recomandăm şi