caută: Caută

colectie: Cărţile mele

Această colecţie, care a debutat în anul 2010, este dedicată cititorilor cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani și numără deja șapte volume: Care-i faza cu cititul?, Care-i faza cu cititul? Juniorii, Ce poţi face cu două cuvinte, Ce poţi face cu două cuvinte. Juniorii, Cui i-e frică de computer?, Cui i-e frică de computer? Juniorii și Uite cine vorbește. Juniorii. Câţiva dintre cei mai importanţi autori ai momentului scriu special pentru copii, încercând să le trezească pofta pentru citit şi, cu siguranță, pentru scris. Fiecare volum Juniorii este semnat de peste 20 de mici scriitori şi, în medie, de câte 10 mici ilustratori, câştigătorii concursului anual Locuieşte în poveste.

Coordonată de Florentina Sâmihăian, colecţia Cărţile mele va veni în întâmpinarea gusturilor şi pereferinţelor unora dintre cei mai exigenţi cititori. 

alte colectii >

6 titluri în această colecţie ART

  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.