PRECOMANDĂ "Viața secretă a marilor scriitori"

15 martie 2017
PRECOMANDĂ "Viața secretă a marilor scriitori"

“Dacă e vreo carte pe care chiar vrei s-o citești, dar nu a fost încă scrisă, atunci trebuie să o scrii.” obișnuia să spună Toni Morrison care a devenit celebră și pentru obiceiul ei de a trimite mici cecuri scriitorilor care încă nu atinseseră celebritatea, cu un bileţel fictiv prin care erau anunţaţi că li s-au acordat burse cu ajutorul cărora să-și publice opera. (Viața secretă a marilor scriitori, de Robert Schnakenberg, cu ilustrații de Mario Zucca; traducere din limba engleză și note de Mădălina Vasile; în curs de apariție la Editura ART).

 

Comandă până pe 31 martie Viața secretă a marilor scriitori și poți câștiga un pachet cu cele mai recente titluri din seriile de autor ale editurii ART, autori pe care îi veți regăsi în alte ipostaze mai mult sau mai puțin amuzante în volumul menționat mai sus.

 

Campania de precomenzi se desfășoară în perioada 15 – 31 martie 2017 doar pe site-ul editurii ART, comenzile urmând a fi livrate începând cu 03 aprilie 2017.

 

Vom alege cei trei câştigători prin tragere la sorţi pe 31 martie, la ora 14:00 și îi vom anunța prin e-mail și pe blog-ul editurii. Adresele de e-mail trebuie completate corect, fiindcă acolo vom trimite toate detaliile necesare pentru a putea intra în posesia premiului.

 

Fiecare premiu constă într-un pachet de cărți care conține titlurile:

Vă recomandăm şi