Hai la Bookfest să câștigi un Munte de cărți!

02 iunie 2016
În perioada 1 - 5 iunie te așteptăm la standul Grupului Editorial ART din cadrul Bookfest 2016 cu multe surprize, noutăți și cu o propunere de nerefuzat. Împreună cu prietenii noștri de la Cartepedia punem la bătaie un Munte de cărți și un fotoliu-concept în care să citești cât e vara de lungă. Tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi la Bookfest și să te înscrii completând un talon de participare disponibil la stand.

Print

Regulament tombolă “Cartepedia te premiază la Bookfest 2016”

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL TOMBOLEI
Tombola «Cartepedia te premiază la Bookfest 2016» este organizata de:
SC ONE DISTRIBUTION COMPANY S.R.L. cu următoarele date de identificare: S.C. One Distribution Company S.R.L., cu sediul în București, sector 6, Splaiul Independenței nr. 315-317-319, OB LD 18, Nr. Reg.Com: J40/12838/2008, CUI RO 24235942, atribut fiscal R, avand contul RO87BRDE441SV21172034410, deschis la BRD, agenția Carol, înregistrată la Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal având numărul 18614/10.02.2011.
Tombola se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participanții. Regulamentul este disponibil la următoarea adresa web:http://www.cartepedia.ro/info/termeni-conditii. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunta publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.
SECȚIUNEA 2. LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII TOMBOLEI
Tombola se va desfășura în perioada 1-5 iunie 2016 la standul GRUPULUI EDITORIAL ART din cadrul Bookfest. Orice înscriere efectuată după data de 5 iunie 2016 ora 18:00 (inclusiv) nu va fi luată în calcul, cu excepția cazului în care o astfel de continuare ar avea loc ca un rezultat al unui act adițional la prezentul regulament, adus la cunoștința publicului prin modalitățile prevăzute la art. 1 de mai sus.
SECȚIUNEA 3. DREPTURI ȘI CONDITIILE DE PARTICIPARE
Tombola este accesibila tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceasta tombola are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la tombola este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.
Pentru a putea participa la Tombola, participantii trebuie sa depuna in urna speciala din cadrul standului GRUPULUI EDITORIAL ART de la Bookfest 2016 talonul completat integral cu datele solicitate: nume, prenume, adresa de e-mail valida. Talonul de participare se obtine de la standul GRUPULUI EDITORIAL ART din cadrul targului Bookfest 2016. Fiecare participant are dreptul la o singură înscriere în concurs.
SECȚIUNEA 4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
SECTIUNEA 5. MECANISMUL TOMBOLEI
Utilizatorii vor afla despre tombolă de pe pagina de Facebook a CARTEPEDIA si de la standul GRUPULUI EDITORIAL ART din cadrul Bookfest. Utilizatorii se pot inscrie la tombola in perioada 1-5 iunie 2016 până la ora 18:00.
 SECȚIUNEA 6. PREMIILE TOMBOLEI
ONE DISTRIBUTION COMPANY acordă 4 premii, constand (în TOTAL) în 120 de cărti (in valoare totala de 3968.40 lei) enumerate în lista atașată acestui Regulament si 4 fotolii de carton (în valoare totala de 556 lei).
Cele patru premii oferite sunt identice; fiecare premiu constă într-un pachet de 30 de cărți (în valoare de 992.10 lei) și un fotoliu de carton (în valoare de 139 lei). Lista cărților oferite ca premiu se regăsește în Anexa nr. 1, care este parte integrantă din acest Regulament.
Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea para metrilor / caracteristicilor premiilor.
SECTIUNEA 7. TAXE ȘI IMPOZITE
Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de către câștigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligații de natură fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu acestea, fiind in sarcina exclusivă a câştigătorului.
SECŢIUNEA 8. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI
Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat în perioada 6 – 8 iunie 2016. Toti participantii la Tombola “Cartepedia te premiază la Bookfest 2016” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului. Pentru a fi validati, concurentii trebuie sa raspunda la toate cerintele Tombolei.
SECȚIUNEA 9. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
Castigatorilor Tombolei li se va aduce la cunostinta rezultatul in 3 zile dupa tragerea la sorti, astfel: vor fi contactati prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in talonul de participare, iar numele intreg va fi mentionat in cadrul site-ului detinut de ONE DISTRIBUTION COMPANY (www.cartepedia.ro).
În cazul în care câștigătorul nu trimite în 72 de ore informațiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui participant, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism.
Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu depind de el.
Pentru primirea premiului, castigatorul/castigatoarea trebuie sa prezinte Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate. După primirea copiei de buletin sau carte de identitate  de către Organizator, acesta va trimite premiul câştigătorului/ câştigătoarei prin curier (prin Urgent Cargus).
SECȚIUNEA 10. ÎNCETAREA TOMBOLEI
Prezenta Tombolă va inceta de drept la data de 5 iunie 2016, ora 18.00, si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.
SECȚIUNEA 11. REGULAMENTUL TOMBOLEI
Regulamentul Tombolei este disponibil in mod gratuit pe site-urile GRUPULUI EDITORIAL ART (www.editura-art.ro) si ONE DISTRIBUTION COMPANY (www.cartepedia.ro). Prin participarea la aceasta tombolă, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de facebook al Cartepedia.
SECȚIUNEA 12. LITIGII
În cazul unor litigii apărute intre Organizator si participantii la tombola, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, părțile implicate în litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor române competente.
 
ANEXA 1.
Lista cartilor oferite ca premiu in cadrul tombolei “Cartepedia te premiază la Bookfest 2016” 
 1. INTEGRALA PROZEI SCURTE, TRUMAN CAPOTE, 28.8 LEI
 2. SFATURI AL NAIBII DE BUNE, GEORGE LOIS, 35 LEI
 3. SIRENELE DE PE TITAN, KURT VONNEGUT, 28.8 LEI
 4. ELEVUL DIMA DINTR-A ȘAPTEA, MIHAIL DRUMES, 25 LEI
 5. MATILDA, ROALD DHAL, 28.8 LEI
 6. PIPPI SOSETICA, ASTRID LINDGREN, 28.8 LEI
 7. IUBIRE, TONI MORRISON, 25 LEI
 8. MARTIANUL, ANDY WEIR, 39 LEI
 9. PIRAMIDA ROSIE, RICK RIORDAN, 33 LEI
 10. CULOAREA PURPURIE, ALICE WALKER, 33 LEI
 11. POVESTEA ELLEI, GAIL CARSON DEVINE, 28.8 LEI
 12. HARRY POTTER SI PIATRA FILOSOFALA, J.K. ROWLING, 33 LEI
 13. TIMMY FIASCO #1, STEPHAN PASTIS, 28.8 LEI
 14. MISS PEREGRINE #1, RANSOM RIGGS, 33 LEI
 15. JURNALUL UNUI INDIAN CU JUMĂTATE DE NORMĂ, SHERMAN ALEXIE, 19.9 LEI
 16. RAZBOIUL LINISTIT, PAUL MCAULEY, 33 LEI
 17. PARCUL GORKI, MARTIN CRUZ SMITH, 33 LEI
 18. CORALINE, NEIL GAIMAN, 28.8 LEI
 19. CASTELUL DE STICLA, JANNETTE WALLS, 33 LEI
 20. O POVESTE HAIOASA, NEZ VIZZINI, 33 LEI
 21. PERIPETIILE BRAVULUI SOLDAT SVEJK, JAROSLAV HASEK, 39 LEI
 22. MIREASA PRINTULUI, WILLIAM GOLDMAN, 28.8 LEI
 23. FURIA ROSIE, PIERCE BROWN, 35 LEI
 24. NU EXISTA LUMINA PURA, PABLO NERUDA, 25 LEI
 25. DE CE IUBIREA DOARE. O EXPLICATIE SOCIOLOGICA, EVA ILLOUZ, 28.8 LEI
 26. ELANTRIS, BRANDON SANDERSON, 48 LEI
 27. TOATE PANZELE SUS, RADU TUDORAN, 39 LEI
 28. AVENTURILE LUI HUCKLEBERRY FINN, MARK TWAIN, 33 LEI
 29. POVESTEA UNEI PESCARUSE, LUIS SEPULVEDA, 29.9 LEI
 30. ISTORIA SCRISULUI, ANDREW ROBINSON, 77 LEI
Vă recomandăm şi