Evenimentele Editurii ART la prima editie a salonului de carte Bookfest Timisoara: 15-17 martie 2012

12 martie 2012
Începând cu acest an, salonul de carte Bookfest va avea şi o ediţie timişoreană. Târgul va avea loc în perioada 15-17 martie 2012, în incinta Centrului Regional de Afaceri Timiş (CRAFT), situat în Sala Polivalentă (Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22), în intervalul orar 10:00-20:00. Intrarea este liberă.
Editura ART se află alături de cititorii timişoreni şi, împreună cu Librăria Cartea de nisip, le-a pregătit o serie de evenimente şi de surprize destinate atât adulţilor, cât şi copiilor. Pe lângă preţurile promoţionale pentru toate titlurile apărute la Editura ART, de care vă puteţi bucura în această perioadă, vă invităm şi la următoarele evenimente:
Joi, 15 martie, începând cu ora 18.00, vă aşteptăm la o lectură din volumele din seria Prima dată.
Vor citi:
Lavinia Bălulescu
Robert Şerban
Radu Pavel Gheo
Lectura va avea loc în spaţiul de evenimente al salonului de carte.
Prima data, Bookfest Timisoara, Lavinia Balulescu, Robert Serban, Radu Pavel Gheo
 
Şi celor mici le-am pregătit, în colaborare cu Librăria Cartea de nisip, un program special şi un concurs cu premii. Ce trebuie să facă copiii pentru a putea câştiga unul dintre cele 3 exemplare din Însemnările unei puştoaice, de Rachel Renée Russell, cel mai tare volum pentru cei mici de după Jurnalul unui puşti, oferite de Editura ART? Aceştia trebuie să vină, în perioada 8-15 martie, în Librăria Cartea de nisip, Str. V.V. Delamarina nr. 1, şi să caute în librărie cartonaşele cu personajelor lor preferate: Greg (Jurnalul unui puşti), Nikki (Însemnările unei puştoaice) şi Nate (Marele Nate – volumul I, Întâiul între puşti, este în curs de apariţie la Editura ART). După ce au găsit unul dintre cartonaşe, copiii trebuie să le ceară librarilor un formular de participare la concurs, să îşi completeze datele de contact şi să vină la salonul de carte Bookfest Timişoara, în incinta Centrul Regional de Afaceri Timiş (CRAFT), până pe data de 17 martie, ora 11.00.
Pentru a participa la concurs, cei mici trebuie să reţină parola scrisă pe spatele unuia dintre cartonaşele luate din librărie şi să introducă în urnă formularul de participare, corect completat. Câştigătorii vor fi extraşi, începând cu ora 12.00, la festivitatea de premiere, care va avea loc în spaţiul de evenimente din cadrul târgului.
Copiii care îşi doresc să participe şi la expoziţia târgului sunt rugaţi să îşi depună şi ilustraţiile cu personajele lor preferate în momentul depunerii formularelor de participare. Numele participanţilor trebuie scris pe spatele desenelor. După desemnarea câştigătorilor, în spaţiul de evenimente al târgului, actriţa Ramona Olosz îi va ajuta pe cei mici să descopere personaje memorabile din cărţi recent publicate în cadrul MINI-BOOKFEST. De asemenea, cei mici se vor putea bucura de sesiunile de lectură, de face-painting şi de desen, oferite de organizatori.
Bookfest Timisoara, Jurnalul unui pusti, Insemnarile unei pustoaice, Marele Nate
 
Vă recomandăm şi