BOOK HUNT: găsește toate cărțile roșu-festivus de pe site!

20 decembrie 2016
BOOK HUNT: găsește toate cărțile roșu-festivus de pe site!

Găsește toate cărțile roșu-festivus de pe site și poți câștiga oricare cinci titluri la alegere din oferta editorială ART.

 

 

Pentru că știm că ești deja cu gândul la vacanță, ne-am gândit să-ți propunem o activitate palpitantă de făcut chiar de la tine din birou sau de acasă sau din metrou: te provocăm la o vânătoare de cărți pe site-ul Editurii ART. Plimbă-te virtual printre cărțile noastre și găsește-le pe toate cele care au pe copertă roșu-festivus. Cum recunoști care este roșu-festivus? Este un roșu-crăciunesc sau roșu-sărbătoresc sau roșu-fundă-de-cadou.

 

Odată cu plasarea comenzii tale notează în căsuța de observații numărul de cărți roșu-festivus pe care le-ai descoperit și, dacă ai găsit numărul corect, poți câștiga oricare cinci cărți la alegere de pe site-ul Editurii ART.

 

Vânătoarea de cărți se desfășoară în perioada 20 - 31 decembrie 2016, iar cei trei câștigători (sau cei trei vânători care au fost cel mai aproape de numărul corect) vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați pe site și pe blog marți, 10 ianuarie 2017. 

 

Spor la vânătoare și să ne vedem voioși și sănătoși în anul care vine!

Vă recomandăm şi