O foarte importantă cursă de taxi

de Evelina Bidea acum 5 ani

Paul Arden a fost un autor britanic care a revoluţionat piaţa de carte motivaţională şi de advertising prin atitudinea sa inovatoare, care propune un nou mod de a privi lucrurile pentru a obţine succesul. De altfel, Arden a lucrat timp de 14 ani ca director de creaţie în cadrul companiei Saatchi&Saatchi. Cititorii români sunt deja familiarizaţi cu stilul pe care ni-l propune Paul Arden din bestsellerul Gândeşte fix pe dos!, apărut tot la Editura Art.

După cum o spune şi titlul, Gândeşte fix pe dos! propune o nouă modalitate de a ne raporta la lumea din jur. Prin citate motivaţionale şi imagini inedite, Arden îşi impune ideile revoluţionare prin intermediul cărora demonstrează care sunt avantajele de a lua decizii greşite şi măsura în care succesul se sprijină nu pe determinism, ci pe inovaţie şi pe capacitatea de a surprinde şi de a atrage atenţia.

La Editura Art a apărut de curând un nou volum marca Paul Arden, Dumnezeu explicat într-o cursă de taxi, care îşi propune să aducă o nouă perspectivă asupra relaţiei dintre om şi Dumnezeu. Având în vedere tema acestui volum, nu ni se pare deloc deplasat să spunem că aceasta este a doua cea mai bine vândută carte din lume despre Dumnezeu. Perspectiva pe care o oferă Arden este una plină de umor, care analizează tranşant, inedit, din punctul de vedere al unui om de rând, nu al unui membru al bisericii, modul în care ne raportăm la divinitate.

Citeşte restul articolului aici. 

Vă recomandăm şi