Dezamăgirea este bună

de Cristina Spiridon acum 8 ani

Probabil ca toti ati trecut prin experiente asemanatoare, ati cunoscut coborasuri si urcusuri in iubire, dar dupa cum spunea si Don Quijote al lui Cevantes "la inceputurile iubirilor, dezamagirile prompte obisnuiesc a fi cele mai eficace remedii".

Laura Albulescu, redactor-sef la Grupul Editorial Art, a coordonat un volum in care oameni de cultura, de varste si profesii diferite, mai mult sau mai putin cunoscuti, au facut publica primele lor deza­magiri in dragoste. Cartea s-a lansat joi seara in prezenta autorilor si a prietenilor la un pahar de Pernod Ricard.

Unii mai cu perdea, altii fara complexe si prejudecati, au discutat despre hrana sufletului, iubirea, despre cum s-au indragostit prima data, despre viata intima. "Este un pic de exhibitionism, dar nu strica. Iar numele celor care semneaza eseurile nu sunt chiar atat de importante, conteaza mai mult experienta traita de fiecare", ne-a explicat tanarul jurnalist Constantin Vica, care, in carte, povesteste: "singura mea dezamagire in dragoste sunt chiar eu. Ori ma plictisesc, ori ma simt in plus sau in minus, ori pur si simplu ma indragostesc de altcineva."

Citeşte mai departe.

Vă recomandăm şi