Scrisoare de dragoste
  • Scrisoare de dragoste

Scrisoare de dragoste

Mihail Drumeș

Preţ: 29 lei
Disponibilitate: Stoc limitat
Votează cartea:
Una dintre cele mai impresionante poveşti de iubire
  • Publicată în ianuarie 2016
  • hardcover, 275 p
  • Înalţime: 20,5 cm, lăţime: 13,5 cm, grosime 2 cm, greutate 350 g
  • ISBN 9789731246307
  • Domenii: Ficţiune, Literatură română

Una dintre cele mai impresionante poveşti de iubire, îndrăgită de multe generaţii, Scrisoare de dragoste este o poveste în care arivismul şi goana după avere distrug fericirea unor tineri care păreau sortiţi unul altuia. Anda şi Dinu trăiesc emoţii intense, tulburătoare, trec prin spectaculoase răsturnări de situaţie, totul în numele dragostei ideale. Dar necruţătorul destin le tulbură visarea, cutremurându-le existenţa.

Iubirea nu se poate cumpăra cu toate comorile pământului. De aceea, în dragoste, şi săracii pot să fie miliardari, prinţi, regi, împăraţi."
Mihail Drumeş


O poveste de dragoste în care goana după bani şi carierismul fac ravagii, cu spectaculoase răsturnări de situaţie, suspans, melodramă, vervă, ironie şi dialoguri vii - reţeta
celui mai bine vândut prozator român nu dă greşScrisoare de dragoste a fost reeditată de zeci de ori de la apariţia sa şi a cucerit publicul de toate vârstele.
Receptată cu bucurie şi interes de către publicul tânăr, opera lui Mihail Drumeş aduce în literatura noastră candoarea poveştilor de dragoste trăite cu frenezie până la
cap
ăt, tensiunea înaltă a sentimentelor, gustul unic al adolescenţei -o lume încărcată de sens şi de aspiraţie.
Romanele sale devin pledoarii aprige pentru echilibru şi armonie, demonstraţii de artă narativă şi psihologicăpunctate de o replică alertă, sclipitoare uneori, care întreţine conflictele, impunând un ritm viu, cuceritor, cultivând curiozitatea pentru firul epic, suscitând interes pentru metamorfozele psihologice ale eroilor."
Florea Firan


Vă recomandăm şi