imprimă acum
Disponibilă
Preţ: 55 lei

Vând kilometri

Mihai Barbu
 
Ediţia a patra, cu autograful autorului.
- Publicată în februarie 2013
- conţine peste 500 de fotografii color
- hardcover, 480 p, 165x215
- ISBN 978-973-124-865-3
- Bestseller, Recomandată, Ilustrată
- Autor: Mihai Barbu
- Domenii: Cărţi ilustrate, Lifestyle&Popcult, Memorialistică
- Tematici: bestseller, calatorie, carti ilustrate, fotografie, jurnal, mongolia, motocicleta, premieră, travel
Despre carte Revista presei (8)

8 articole de presă

Mihai Barbu, povestașul propriei aventuri
Clara Marinescu scrie în Bewhere:
Ce ar mai fi de spus după ce a avut aventura vieții lui? El este cel care face fotografie din pasiune și merge cu motocicleta din același motiv. Mihai a povestit tuturor cum i-a venit ideea, de ce și ce l-a „mânat în luptă". L-am provocat la o nouă discuție, pentru că îmi plac poveștile curajoase și ..
09 apr 2013
Citeşte mai multe...
rataciri de week-end
Marian Vulpe scrie în vulupe.com:
De vreo doi ani deja am in biblioteca, primita cu drag de la prieteni, deja vestita carte a lui Mihai Barbu - Vand kilometri (de fapt o am chiar in dublu exemplar ). De multe ori ne-am privit, eu si ea (cartea ) si ne-am trimis ocheade. Dar, din motive ce tin mai degraba de cat de pregatit eram eu ..
08 feb 2013
Citeşte mai multe...
Cartea lunii decembrie: Vand kilometri
Andres scrie în Serial Readers:
Am pasit in ultima luna a lui 2012. Decembrie. Un decembrie rece si gri. Un decembrie cald si luminos. Depinde de noi cum vrem sa fie, de starile pe care le avem, de cartile pe care le citim. Luna aceasta vom citi povestea lui Mihai Barbu - vanzatorul de kilometri. Este cartea care a fost in topul p ..
07 ian 2013
Citeşte mai multe...
Vând kilometri, din bibliotecă...
Ghiocel scrie în lumeamare.ro:
Vând kilometri nu este o carte documentară în sensul strict al cuvântului dar conţine o mulţime de detalii utile celor ce i-ar putea urma exemplul. Minunatele fotografii care însoţesc textul conceput ca un şir de scrisori nu numai completează ci fac parte, ca o a doua jumătate, din întregul pasionan ..
09 nov 2012
Citeşte mai multe...
Mihai Barbu si Editura ART lanseaza "Vand kilometri"
Roxana Truta scrie în revista VIP:
Povestea lui Mihai Barbu, fiul caricaturistului Ion Barbu, nu este necunoscuta pentru presa. El e fotoreporterul care a pornit singur la drum, pe motocicleta sa, Doyle, in Mongolia, tinuturi indepartate pe care le-a strabatut vreme de patru luni. Pentru a face rost de banii necesari pentru benzina, ..
25 oct 2012
Citeşte mai multe...
Vând kilometri, de Mihai Barbu
Mădălina Georgescu scrie în bookaholic.ro:
Am auzit de proiectul lui Mihai anul trecut la sfârşitul verii şi recunosc că, pe moment, mi s-a părut un pic prea advertizat. Mă întorsesem la rândul meu dintr-o călătorie de vreo patru luni şi mi se părea (şi încă îmi pare) ca orice iniţiativă de acest gen e cumva overrated şi că toată lumea ..
13 dec 2011
Citeşte mai multe...
Făt-Frumos călare pe motor
Gabriela Lupu scrie în Art Act Magazine:
De curând, la Editura Art, a apărut o carte pe care o recomand visătorilor de ambe sexe. Ea se numește „Vând kilometri" și cuprinde povestea scrisă și pozată a unei călătorii de basm contemporan. În rolul lui Făt Frumos joacă Mihai Barbu, în vața civilă fotoreporter la România Liberă, ar în cel al ..
14 ian 2011
Citeşte mai multe...
Comerciantul de vise
Gabriela Lupu scrie în România liberă:
Mersul pe „motor" este pentru Mihai o întreagă filosofie de viaţă. „Când văd în Bucureşti zeci de maşini stând la cozi la semafoare, mă întristez. Noi nu avem timp de aşa ceva. Viaţa e atât de scurtă. Şi apoi, când stai în maşină, parcă te uiţi la televizor. Eşti ca acasă, e cald, fumezi, vorbeşti l ..
14 ian 2011
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă     Citeşte Furia Aurie | Paladin Furia Aurie | Paladin Pierce Brown oct 2016 38 lei Furia Aurie | Paladin Pierce Brown Lansare recentă    
Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă     Citeşte Lupul din umbră Lupul din umbră Tony Hillerman mai 2016 24,4 lei Lupul din umbră Tony Hillerman Lansare recentă  
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte Winnie și Wilbur. Winnie Baba-Cloanța Winnie și Wilbur. Winnie Baba-Cloanța Valerie Thomas și Korky Paul sep 2016 22 lei Winnie și Wilbur. Winnie Baba-Cloanța Valerie Thomas și Korky Paul Lansare recentă     Citeşte Magia Copacului Depărtărilor Magia Copacului Depărtărilor Enid Blyton oct 2016 24,4 lei Magia Copacului Depărtărilor Enid Blyton Lansare recentă      
Citeşte Animale fantastice și unde le poți găsi Animale fantastice și unde le poți găsi oct 2016 33 lei Animale fantastice și unde le poți găsi Lansare recentă     Citeşte Cronicile din Narnia Cronicile din Narnia C.S.Lewis oct 2016 33 lei Cronicile din Narnia C.S.Lewis Lansare recentă