imprimă acum
Indisponibilă
Preţ: 19,9 lei

Iubire

Toni Morrison
 
Un roman despre nenumăratele avataruri ale iubirii, prin care se deschide seria de autor Toni Morrison.
- Publicată în iunie 2010
- Traducere din limba engleză de Mihnea Gafiţa
- paperback, 344 p, 120 x 180 mm
- ISBN 978-973-124-449-5
- Bestseller, Recomandată
- Autor: Toni Morrison
- Domeniu: Ficţiune
- Colectie: Serie de autor Toni Morrison
- Tematici: bestseller, iubire, nobel, roman
Despre carte Revista presei (7)

7 articole de presă

Sentimentele chic
Alexandra Gaujan scrie în bookblog.ro:
„Nu pricepea: un vis era doar un coșmar cu buzele rujate.” Fără să evite ocaziile de a oferi câte un punct de pornire pentru o discuție despre segregarea rasială din America secolului al XX-lea, Toni Morrison urmărește alte direcții în cel de-al optulea roman al său, Iubire. Prin hățișul primelor ..
09 dec 2015
Citeşte mai multe...
Dragoste, suferinţă, violenţă
Rodica Grigore scrie în Ziarul de Duminică:
Istoria personală a protagoniştilor cărţii e marcată, mai mult chiar decât în alte scrieri ale autoarei, de apariţii din trecut, adevărate fantome care, după ce au dominat tinereţea personajelor, continuă să le bântuie. Deşi preocupat, fără îndoială, de aspecte dintre cele mai diverse ale conflictel ..
23 oct 2012
Citeşte mai multe...
A iubi, iubire
Rodica Grigore scrie în revista Cultura:
Încă înainte ca opera sa să fie încununată cu Premiul Nobel pentru Literatură, în anul 1993 (devenind, astfel, prima femeie de culoare care şi l-a adjudecat), Toni Morrison a fost apreciată atât de cititori, cât şi de exegeţii de cele mai diverse orientări pentru talentul de a aduce laolaltă, în rom ..
23 iul 2012
Citeşte mai multe...
A iubi, iubire
Rodica Grigore scrie în Revista Cultura:
Încă înainte ca opera sa să fie încununată cu Premiul Nobel pentru Literatură, în anul 1993 (devenind, astfel, prima femeie de culoare care şi l-a adjudecat), Toni Morrison a fost apreciată atât de cititori, cât şi de exegeţii de cele mai diverse orientări pentru talentul de a aduce laolaltă, în rom ..
15 iun 2011
Citeşte mai multe...
Intolerabil de inteligent.
Ioana Bâldea Constantinescu scrie în Liternet:
Mi s-a părut de un orgoliu nemăsurat. Un titlu veleitar. Exhaustiv. Exhaustiv? Oare se poate? Greu de spus... Poate. Toni Morrison e departe de a fi un personaj orgolios, dar o carte care să se cheme Iubire e o probă de curaj, indiferent cât ai fi de nobelizat. Aşa mi s-a părut. Mie. Şi este, într ..
20 sep 2010
Citeşte mai multe...
Cartea unei minti rafinate si inzestrate cu o luciditate incisiva
Adriana Gionea scrie în Townportal.ro:
Iubire este un roman debarasat de clisee si imbogatit cu nuantele amestecate de o minte rafinata si inzestrata cu o luciditate incisiva. Toni Morrison, prima scriitoare afro-americana distinsa cu Premiul Nobel pentru literatura, descompune cel mai cantat sentiment in multiplele-i manifesta ..
14 sep 2010
Citeşte mai multe...
Femei în căutarea iubirii
Alina Purcaru scrie în Corso:
Romanul Iubire, în curs de apariţie la Editura Art, deschide seria de autor pe care editura o dedică scriitoarei care a câştigat, de-a lungul carierei, cele mai înalte onoruri: Premiul Nobel pentru literatură şi Premiul Pulitzer. Folosindu-se de un tip de construcţie care nu respectă liniaritatea po ..
02 iun 2010
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Metro 2033 Metro 2033 Dmitri Gluhovski nov 2016 39 lei Metro 2033 Dmitri Gluhovski Lansare recentă   Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă  
Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă     Citeşte Lavondyss Lavondyss Robert Holdstock nov 2016 33 lei Lavondyss Robert Holdstock Lansare recentă  
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Jeff Brown nov 2016 28,8 lei Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Jeff Brown Lansare recentă     Citeşte Cronicile din Narnia 4. Prințul Caspian Cronicile din Narnia 4. Prințul Caspian C.S. Lewis dec 2016 33 lei Cronicile din Narnia 4. Prințul Caspian C.S. Lewis Lansare recentă      
Citeşte 8 povestiri de pe Calea Moșilor 8 povestiri de pe Calea Moșilor Adina Popescu nov 2016 33 lei 8 povestiri de pe Calea Moșilor Adina Popescu Lansare recentă     Citeşte Harry Potter și prizonierul din Azkaban Harry Potter și prizonierul din Azkaban J.K. Rowling nov 2016 36 lei Harry Potter și prizonierul din Azkaban J.K. Rowling Lansare recentă