imprimă acum
Disponibilă
Preţ: 19,9 lei

Idilă pe un turn

Thomas Hardy
 
Thomas Hardy oferă în acest roman o impresionantă şi sensibilă abordare a temei iubirii care trece peste diferenţele de clasă socială şi de vârstă şi o expresie desăvârşită a fascinaţiei sale pentru ştiinţă şi astronomie.
- Publicată în august 2012
- Traducere din limba engleză şi note de Antoaneta Ralian
- hardcover, 328 p, 130x200
- ISBN 978-973-124-646-8
- Autor: Thomas Hardy
- Domenii: Clasic, Ficţiune
- Colectie: ART clasic
- Tematici: art clasic, clasic, dragoste, fictiune
Despre carte Revista presei (5)

5 articole de presă

Recenzie „Idilă pe un turn” de Thomas Hardy
Loredana M. scrie în literaryjungle.wordpress.com:
Viviette Constantineeste o nobilă de țară, în vârstă de 28-29 de ani, al cărei soț mult mai mare decât ea a plecat în Africa să vâneze lei în urmă cu câțiva ani. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el, iar Viviette e ca și văduvă. Însă statutul ei este tot de femeie măritată, decesul soțului ei n ..
15 iun 2016
Citeşte mai multe...
Idila pe un turn
Sever Gulea scrie în blog.libris.ro:
Mărturisesc că, de când eram încă în gimnaziu, m-am îndrăgostit pur și simplu de romanele lui Thomas Hardy. Și nu doar datorită evocărilor atât de reușite și de expresive ale tărâmurilor britanice mai mult sau mai puțin fictive, ci mai ales datorită de protagoniștilor prozatorului englez, pe care i- ..
28 feb 2013
Citeşte mai multe...
Povestea unei iubiri nepotrivite: Idilă pe un turn
Evelina Bidea scrie în Bookaholic.ro:
Dacă sunteţi în căutarea unei poveşti de o extraordinară sensibilitate, atunci vă recomand Idilă pe un turn, unul dintre romanele de dragoste ale lui Thomas Hardy, recent apărut la Editura Art. În stilul victorian realist cu care ne-a obişnuit, Thomas Hardy ne aduce în faţa ochilor povestea iubirii ..
13 sep 2012
Citeşte mai multe...
Şi fericirea e fatală
Elena Potocean scrie în Bookblog:
„Pe sânu-mi lasă-ţi mâna ta iubiteŞi ai să simţi ciocănituri cumplite;E un dulgher acolo, şiret şi hazliuŞi ciocăneşte pentru mine un sicriu." Viviette Constantine este o femeie frumoasă, de viţă nobilă, dar solitară. În absenţa soţului plecat de câţiva ani la aventuri într-un safari în Africa, ea ..
30 aug 2012
Citeşte mai multe...
Olimpiada de la Londra şi patru autori britanici
Cristina Manole scrie în Observator cultural:
Thomas Hardy este un prozator de referință în literatura engleză. Un clasic într-o literatură care are mai multe serii de clasici. Născut în 1840, Thomas Hardy publică Idilă pe un turn (Two on a Tower, titlul original, Editura ART, 2012, traducerea - mult-prețuita și harnica Antoaneta Ralian) în anu ..
27 aug 2012
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă   Citeşte Furia Roșie | Paladin Furia Roșie | Paladin Pierce Brown mar 2016 35 lei Furia Roșie | Paladin Pierce Brown Lansare recentă    
Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă     Citeşte Lupul din umbră Lupul din umbră Tony Hillerman mai 2016 24,4 lei Lupul din umbră Tony Hillerman Lansare recentă  
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte Eroina Clementina Eroina Clementina Sara Pennypacker aug 2016 24,4 lei Eroina Clementina Sara Pennypacker Lansare recentă     Citeşte Mătușica îngrozitoare Mătușica îngrozitoare David Walliams oct 2016 33 lei Mătușica îngrozitoare David Walliams Lansare recentă    
Citeşte Winnie și Wilbur. Winnie Baba-Cloanța Winnie și Wilbur. Winnie Baba-Cloanța Valerie Thomas și Korky Paul sep 2016 22 lei Winnie și Wilbur. Winnie Baba-Cloanța Valerie Thomas și Korky Paul Lansare recentă     Citeşte Shiloh Shiloh Phyllis Reynolds Naylor aug 2016 24,4 lei Shiloh Phyllis Reynolds Naylor Lansare recentă