imprimă acum
Disponibilă
Preţ: 33 lei

Castelul de sticlă

Jeannette Walls
 
Bestseller New York Times
- Publicată în mai 2015
- Traducere din limba engleză de Lorena Lupu
- hardcover, 374 p
- ISBN 978-606-93849-1-6
- Bestseller, Recomandată
- Autor: Jeannette Walls
- Domenii: Ficţiune, Memorialistică, Young Art
- Tematici: bestseller, familie, melancolie, memorii, nomazi, umor
Despre carte Revista presei (11)

11 articole de presă

Recenzie "Castelul de sticlă"
Bianca M. Călin scrie în ro.serialreaders.com:
Atunci când am decis să citesc Castelul de sticlă, nu știam că este o autobiografie - și încă una atât de apreciată în toată lumea. Din fericire, am hotărât să risc și să o citesc. Spun din fericire, pentru că mi-a plăcut la nebunie. Castelul de sticlă este o carte impresionantă, dat fiind faptul c ..
09 mai 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie „Castelul de sticlă” de Jeannette Walls
Arianna Suduc scrie în goodread.ro:
Castelul de sticlă de Jeannette Walls este o poveste sfâșietoare și dramatică, despre niște copii care, deși au fost crescuți într-un mediu toxic, reușesc să câștige în lupta cu destinul. Cu greu îmi găsesc cuvintele despre această carte. Cred că romanul de față reprezintă cea mai pură materializar ..
26 feb 2016
Citeşte mai multe...
Când copiii sunt mai maturi decât părinții
Răzvan Timar scrie în razvantimar.wordpress.com:
Familia Walls nu și-a dorit niciodată să fie considerată „normală”. De aceea colindă Statele Unite în lung și-n lat, fără să aibă un loc pe care să-l poată numi casă, ajungând chiar să trăiască în deșert o perioadă; părinții, pentru o bună bucată de vreme, nu muncesc, iar când o fac lasă să se înțel ..
24 feb 2016
Citeşte mai multe...
Când viaţa bate orice imaginaţie
Marinela Gheorghe scrie în bookblog.ro:
Jeannette își relatează copilăria trăită alături de părinții ei nomazi, soții Walls, împreună cu cele două surori, Lori și Maureen, și fratele Brian. Pentru ei, lipsurile, sărăcia, instabilitatea, foamea, alcoolemia tatălui și violența erau la ordinea zilei. Și totuși, lucrurile nu se rezumau la ast ..
27 ian 2016
Citeşte mai multe...
Jeannette Walls– „Castelul de sticlă” al copilăriei
Ion-Valentin Ceaușescu scrie în semnebune.ro:
Nu este o carte complicată stilistic, autoarea nu are timp de metafore sau de întoarceri din condei (chiar dacă este capabilă să creeze niște imagini care nu-ți mai ies din minte), nu, ea scrie frust, onest, simplu și cu impact. De fapt, nici nu are de ce să se complice cu artificii literare ..
08 oct 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie Castelul din sticlă de Jeannette Walls
Florinela Alexandrescu scrie în denisadenna96.wordpress.com:
Jeannette a trăit într-o astfel de familie, iar peste ani și-a adunat tot curajulpentru a destăinui aproape totul despre familia sa și despre aventura sa nemaipomenită prin copilărie și adolescență. Ei bine, despre ce e vorba? Părinții lui Jeannette au fost întotdeauna boemi, deși definiți ..
05 oct 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie: Castelul de sticlă de Jeannette Walls
Scoica scrie în palarisme.ro:
După ce am terminat Castelul de sticlă, am încercat să scriu recenzia. Nu am reuşit. Nu am ştiut cum să vă descriu sentimentele contradictorii pe care aceast roman le-a declanşat în mine, nu am ştiut cum să îmi controlez furia acumulată cu fiecare capitol, când, tulburată de adevărul din spa ..
24 sep 2015
Citeşte mai multe...
Jeannette Walls -„ Castelul de sticlă”
Cutia cu Litere scrie în cutia-cu-litere.blogspot.ro:
Surpriza romanului o constituie unghiul de vedere, din interior, povestea autobiografică fiind narată de una dintre fiicele familiei, Jannette, a cărei dramă constă în dificultatea de a păstra echilibrul între admirația și dragostea necondiționată față de părinți (tatăl, adevărat erou în ochii c ..
22 sep 2015
Citeşte mai multe...
Castelul de sticlă- Jeannette Walls
Duduş scrie în http://dudus-uita-sa-viseze.blogspot.ro:
Stiti acel moment in care incepi sa citesti o carte si ai o anumite asteptare de la ea si ajungi intr-un punct in care nu iti vine sa crezi peste ce comoara ai dat? Am adorat inca din prima clipa coperta si titlul cartii, mi-am facut zeci de scenarii in cap cu actiunea acesteia. Ma asteptam ..
12 aug 2015
Citeşte mai multe...
Castelul din sticlă, de Jeannette Walls
Jovi scrie în http://filme-carti.ro/carti/castelul-din-sticla-de-jeannette-walls-50423/:
Jeannette a trăit într-o astfel de familie, iar peste ani și-a adunat tot curajul (pentru că este nevoie de mult curaj!) pentru a destăinui aproape totul despre familia sa și despre aventura sa nemaipomenită prin copilărie și adolescență. Ei bine, despre ce e vorba? Părinții lui Jeannette au ..
12 aug 2015
Citeşte mai multe...
Castelul de sticlă – Jeannette Walls
R van F scrie în razvanvanfirescu.wordpress.com:
Nu face exces, ba chiar nu folosește deloc metafore sau comparații pentru a vâna cu un lirism mercantil atenția cititorului. Jeannette Walls nu trebuie să facă apel la astfel de clișee și tentative jalnice de atragere a atenției pentru că viața ei este cu adevărat suprinzătoare, înduioșătoar ..
12 aug 2015
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Lavondyss Lavondyss Robert Holdstock nov 2016 33 lei Lavondyss Robert Holdstock Lansare recentă   Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă  
Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă     Citeşte Existență (2 volume) Existență (2 volume) David Brin nov 2016 68 lei Existență (2 volume) David Brin Lansare recentă  
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte Dosarul clopoțeilor de Crăciun Dosarul clopoțeilor de Crăciun Ana Rotea nov 2016 26,9 lei Dosarul clopoțeilor de Crăciun Ana Rotea Lansare recentă     Citeşte Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Jeff Brown nov 2016 28,8 lei Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Jeff Brown Lansare recentă    
Citeşte Crenshaw Crenshaw Katherine Applegate nov 2016 29,9 lei Crenshaw Katherine Applegate Lansare recentă     Citeşte Harry Potter și prizonierul din Azkaban Harry Potter și prizonierul din Azkaban J.K. Rowling nov 2016 36 lei Harry Potter și prizonierul din Azkaban J.K. Rowling Lansare recentă