imprimă acum
Disponibilă
Preţ: 48 lei

Aici

Richard McGuire
 
”… o carte care revoluționează forma narativă a benzilor desenate.” El País
- Publicată în mai 2016
- Traducere din limba engleză de Laura Albulescu
- hardcover, 304 p
- ISBN 978-606-710-349-6
- Ilustrată
- Autor: Richard McGuire
- Domeniu: Romane grafice
- Colectie: Grafic ART
- Tematici: artă, benzi desenate, capodoperă, roman grafic
Despre carte Revista presei (6)

6 articole de presă

„Aici”= atunci+acum+cândva
Cristina Stancu scrie în bookblog.ro:
Aceasta în mod sigur nu e o recenzie convențională, care să înceapă cu un citat puternic. Nu pentru că aș fi schimbat eu subit formatul, ci pentru că volumul pe care vreau să vi-l prezint e cu siguranță o „ciudățenie”, o curiozitate de carnaval, o privire îndrăzneață asupra timpului și a transformăr ..
26 sep 2016
Citeşte mai multe...
Aici de Richard McGuire
Răzvan Zamfirescu scrie în razvanvanfirescu.wordpress.com:
Aici este o capodoperă! Este prima bandă desenată pur senzorială pe care am citit-o vreodată! Cartea lui McGuire propune o călătorie în timp fără să te miști din loc. O cameră, un colț de cameră. În dreapta se zărește o fereastră, în stânga un șemineu uriaș. Dai pagina și te trezești cu milioane ..
03 aug 2016
Citeşte mai multe...
Cărți de legendă: „Aici”, de Richard McGuire
Laura Câlțea scrie în bookaholic.ro:
Începută ca proiect de 6 pagini în 1989, Aici, de Richard McGuire, a fost dezvoltată într-o carte de 300 de pagini și publicată în 2014. Încadrată la benzi desenate, probabil pentru că e foarte greu s-o clasifici undeva, cartea nu este, de fapt, un volum de benzi desenate, ci o operă de artă. De ..
19 iul 2016
Citeşte mai multe...
Aici. Ce istorie are camera unde te afli acum?
Andra Matzal scrie în scena9.ro:
Nu e nevoie s-ajungi la vreun sit istoric, ca să pici într-o reverie despre straturile de istorie care încap într-un loc. E de-ajuns să pornești de acasă sau de Aici - o carte ale cărei coperți deschid un portal. Aici, de altfel, e considerat roman grafic doar pentru că ar fi prea complicat să găseș ..
04 iul 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie: Aici de Richard McGuire
Scoica scrie în palarisme.ro:
Îmi plac romanele care te pun pe gânduri şi te scot din zona ta de confort. Romanele care nu îţi oferă răspunsuri, dar care te încurajează să îţi pui întrebări şi te ajută să te familiarizezi cu noţiuni care înainte ţi se păreau abstracte, de nepătruns. Pot să se încadreze în orice gen literar, să a ..
27 iun 2016
Citeşte mai multe...
Aici
Alin Răuțoiu scrie în www.webcomics.ro:
Aicise deschide cu un colț auster de cameră. Un șemineu, o canapea albastră și o ferestră prin care nu se vede nimic. Totul reprezentat în pete plate vectoriale, fără detalii sau contururi, fără cernealăcare să cresteze formele, să le dea greutate și textură. În colțul din stînga sus scrie 2014. Dăm ..
15 iun 2016
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Lupul din umbră Lupul din umbră Tony Hillerman mai 2016 24,4 lei Lupul din umbră Tony Hillerman Lansare recentă   Citeşte Elantris Elantris Brandon Sanderson feb 2016 48 lei Elantris Brandon Sanderson Lansare recentă  
Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă     Citeşte Vânătorul Vânătorul Richard Stark mai 2016 25 lei Vânătorul Richard Stark Lansare recentă  
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte Winnie și Wilbur. Iarna lui Winnie Winnie și Wilbur. Iarna lui Winnie Valerie Thomas și Korky Paul sep 2016 22 lei Winnie și Wilbur. Iarna lui Winnie Valerie Thomas și Korky Paul Lansare recentă     Citeşte Ciorile din Pearblossom Ciorile din Pearblossom Aldous Huxley iun 2016 25 lei Ciorile din Pearblossom Aldous Huxley Lansare recentă    
Citeşte Povești la telefon Povești la telefon Gianni Rodari aug 2016 24,4 lei Povești la telefon Gianni Rodari Lansare recentă     Citeşte Shiloh Shiloh Phyllis Reynolds Naylor aug 2016 24,4 lei Shiloh Phyllis Reynolds Naylor Lansare recentă