caută: Caută

colectie: Ficţiune şi artilerie

În toate ţările care se respectă - respectându-şi în primul rând cultura -, autorii cei mai citiţi sunt autorii autohtoni. Din Portugalia până în Ungaria, cam aşa merg lucrurile.

Ce-ar fi să se întâmple aşa ceva şi în România? Literatura română contemporană merită să se bucure de atenţia cititorilor români, chiar dacă puţine edituri par deocamdată dispuse să o susţină.

Editura ART s-a angajat în acest efort de promovare internă având convingerea că, alegând autori de primă mărime şi publicându-i în condiţii demne şi atrăgătoare, "va da lovitura”. De aici şi numele colecţiei noastre: Ficţiune şi artilerie.

Am ţinut ca această colecţie să fie ilustrată cu lucrări ale pictorilor români contemporani, punând astfel în evidenţă fie o prietenie, fie o afinitate electivă, fie pe amândouă la un loc, într-un paralelism conceput ca o promovare reciprocă.

alte colectii >

10 titluri în această colecţie ART

  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.