caută: Caută
Disponibilă
Preţ: 55 lei
   adaugă în coş
Câte exemplare doriţi?
   
 
renunţă Adaugă în coş!

Vând kilometri

Mihai Barbu
 
Ediţia a patra, cu autograful autorului.
- Publicată în februarie 2013
- conţine peste 500 de fotografii color
- hardcover, 480 p, 165x215
- ISBN 978-973-124-865-3
- Bestseller, Recomandată, Ilustrată
- Autor: Mihai Barbu
- Domenii: Cărţi ilustrate, Lifestyle&Popcult, Memorialistică
- Tematici: bestseller, calatorie, carti ilustrate, fotografie, jurnal, mongolia, motocicleta, premieră, travel
Despre carte Revista presei (8)

8 articole de presă

Mihai Barbu, povestașul propriei aventuri
Clara Marinescu scrie în Bewhere:
Ce ar mai fi de spus după ce a avut aventura vieții lui? El este cel care face fotografie din pasiune și merge cu motocicleta din același motiv. Mihai a povestit tuturor cum i-a venit ideea, de ce și ce l-a „mânat în luptă". L-am provocat la o nouă discuție, pentru că îmi plac poveștile curajoase și ..
09 apr 2013
Citeşte mai multe...
rataciri de week-end
Marian Vulpe scrie în vulupe.com:
De vreo doi ani deja am in biblioteca, primita cu drag de la prieteni, deja vestita carte a lui Mihai Barbu - Vand kilometri (de fapt o am chiar in dublu exemplar ). De multe ori ne-am privit, eu si ea (cartea ) si ne-am trimis ocheade. Dar, din motive ce tin mai degraba de cat de pregatit eram eu ..
08 feb 2013
Citeşte mai multe...
Cartea lunii decembrie: Vand kilometri
Andres scrie în Serial Readers:
Am pasit in ultima luna a lui 2012. Decembrie. Un decembrie rece si gri. Un decembrie cald si luminos. Depinde de noi cum vrem sa fie, de starile pe care le avem, de cartile pe care le citim. Luna aceasta vom citi povestea lui Mihai Barbu - vanzatorul de kilometri. Este cartea care a fost in topul p ..
07 ian 2013
Citeşte mai multe...
Vând kilometri, din bibliotecă...
Ghiocel scrie în lumeamare.ro:
Vând kilometri nu este o carte documentară în sensul strict al cuvântului dar conţine o mulţime de detalii utile celor ce i-ar putea urma exemplul. Minunatele fotografii care însoţesc textul conceput ca un şir de scrisori nu numai completează ci fac parte, ca o a doua jumătate, din întregul pasionan ..
09 nov 2012
Citeşte mai multe...
Mihai Barbu si Editura ART lanseaza "Vand kilometri"
Roxana Truta scrie în revista VIP:
Povestea lui Mihai Barbu, fiul caricaturistului Ion Barbu, nu este necunoscuta pentru presa. El e fotoreporterul care a pornit singur la drum, pe motocicleta sa, Doyle, in Mongolia, tinuturi indepartate pe care le-a strabatut vreme de patru luni. Pentru a face rost de banii necesari pentru benzina, ..
25 oct 2012
Citeşte mai multe...
Vând kilometri, de Mihai Barbu
Mădălina Georgescu scrie în bookaholic.ro:
Am auzit de proiectul lui Mihai anul trecut la sfârşitul verii şi recunosc că, pe moment, mi s-a părut un pic prea advertizat. Mă întorsesem la rândul meu dintr-o călătorie de vreo patru luni şi mi se părea (şi încă îmi pare) ca orice iniţiativă de acest gen e cumva overrated şi că toată lumea ..
13 dec 2011
Citeşte mai multe...
Făt-Frumos călare pe motor
Gabriela Lupu scrie în Art Act Magazine:
De curând, la Editura Art, a apărut o carte pe care o recomand visătorilor de ambe sexe. Ea se numește „Vând kilometri" și cuprinde povestea scrisă și pozată a unei călătorii de basm contemporan. În rolul lui Făt Frumos joacă Mihai Barbu, în vața civilă fotoreporter la România Liberă, ar în cel al ..
14 ian 2011
Citeşte mai multe...
Comerciantul de vise
Gabriela Lupu scrie în România liberă:
Mersul pe „motor" este pentru Mihai o întreagă filosofie de viaţă. „Când văd în Bucureşti zeci de maşini stând la cozi la semafoare, mă întristez. Noi nu avem timp de aşa ceva. Viaţa e atât de scurtă. Şi apoi, când stai în maşină, parcă te uiţi la televizor. Eşti ca acasă, e cald, fumezi, vorbeşti l ..
14 ian 2011
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă   Citeşte Furia Aurie | Paladin Furia Aurie | Paladin Pierce Brown oct 2016 38 lei Furia Aurie | Paladin Pierce Brown Lansare recentă    
Citeşte Calea dragonului Calea dragonului Daniel Abraham nov 2016 33 lei Calea dragonului Daniel Abraham Lansare recentă   Citeşte Talentatul domn Ripley Talentatul domn Ripley Patricia Highsmith nov 2016 25 lei Talentatul domn Ripley Patricia Highsmith Lansare recentă  
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte Copiii de făină | paperback Copiii de făină | paperback Anne Fine dec 2016 24,4 lei Copiii de făină | paperback Anne Fine Lansare recentă     Citeşte Harry Potter și prizonierul din Azkaban Harry Potter și prizonierul din Azkaban J.K. Rowling nov 2016 36 lei Harry Potter și prizonierul din Azkaban J.K. Rowling Lansare recentă      
Citeşte Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Jeff Brown nov 2016 28,8 lei Lumea lui Stanley: Prima aventură, lampa fermecată Jeff Brown Lansare recentă     Citeşte Magnus Chase și zeii din Asgard (#1). Sabia Verii Magnus Chase și zeii din Asgard (#1). Sabia Verii Rick Riordan nov 2016 33 lei Magnus Chase și zeii din Asgard (#1). Sabia Verii Rick Riordan Lansare recentă      
  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.