caută: Caută
Disponibilă
Preţ: 25 lei
   adaugă în coş
Câte exemplare doriţi?
   
 
renunţă Adaugă în coş!

Jazz

Toni Morrison
 
„Un roman genial şi îndrăzneţ... Fiecare voce este uimitoare... Şi ce poveste!" Chicago Tribune
- Publicată în octombrie 2012
- Traducerea din limba engleză de Oana Zamfirache
- paperback, 232 p, 130x200
- ISBN 978-973-124-729-8
- Bestseller, Recomandată
- Autor: Toni Morrison
- Domeniu: Ficţiune
- Colectie: Serie de autor Toni Morrison
- Tematici: fictiune, Premiul Nobel pentru Literatura
Despre carte Revista presei (7)

7 articole de presă

Toni Morrison – Jazz
Ion-Valentin Ceaușescu scrie în semnebune.ro:
Toni Morrison, prima femeie de culoare câștigătoare a Premiului Nobel pentru Literatură (a opta femeie în general, în 1993), nu este o scriitoare ale cărei cărți se lasă ușor descifrate. Chiar dacă este simplu să spui care sunt subiectele și temele ei predilecte: sclavia, drepturile oamenilor de cu ..
09 mar 2016
Citeşte mai multe...
JAZZ – TONI MORRISON
Diana Borca scrie în tarameainventata.net:
Stilul vizual și extrem de sonor al lui Toni Morrison este cu siguranță complex, plin de imagini și sunete care răzbat printre rânduri dar sunt greu de reprodus într-o altă limbă decat cea originală. Deși mai coerentă decat Iubire, Jazz mi-a lasat acelasi sentiment de haos, vocile naratoare schim ..
26 nov 2015
Citeşte mai multe...
Muzică şi identitate
Rodica Grigore scrie în Observator Cultural:
„Căutarea dragostei şi a identităţii sînt temele care străbat toate cărţile pe care le-am scris“, spunea Toni Morrison într-un interviu din anul 1994. Vorbind despre Jazz, romanul său apărut în 1992, cu un an înainte de a primi Premiul Nobel, care o consacră pe autoare drept prima femeie de culoare ..
04 iun 2013
Citeşte mai multe...
Improvizatii si ritmuri de jazz
Rodica Grigore scrie în revista Cultura:
Aparut în anul 1992, cu un an înainte ca lui Toni Morrison sa i se decerneze Premiul Nobel pentru Literatura, romanul „Jazz", venind dupa „Beloved" (1987), marele succes al scriitoarei si cartea sa recompensata cu Premiul Pulitzer, a fost raportat de la bun început de cititori si de critica literara ..
04 apr 2013
Citeşte mai multe...
Jazz
Violeta-Loredana Pascal scrie în PRwave:
Uneori nu povestea in sine este interesanta, ci stilul in care este spusa. Jazz este un asemenea roman: care te cucereste prin modul in care afli povestea. Toni Morrison (n. 1931) este prima femeie de culoare laureată a Premiului Nobel pentru Literatură (1993) si rasplatita de-a lungul timpului cu ..
27 feb 2013
Citeşte mai multe...
Și sunetele Orașului se rostogoleau peste durerea lor, rupând-o
Călina Matei scrie în Bookblog:
Nu cred că am citit vreodată o carte care să-și dezvăluie atât de repede sau de sincer secretele și totuși una care asemeni unei femei misterioase dintr-un film polițist să te facă să te simți că de fapt nu știi nimic. Și că din ultimele ore în care ți-a povestit întreaga viață nu ai reținut nimic. ..
18 ian 2013
Citeşte mai multe...
Jazz
Elena Stancu scrie în revista Marie Claire:
Romanul e o poveste despre un triunghi amoros, despre gelozie şi crimă, despre remuşcare, sex şi spiritualitate, despre sclavie şi libertate şi despre condiţia umană, în general. Acţiunea se petrece în Harlemul anilor '20 şi, pe măsură ce personajele se dezvăluie, naraţiunea merge în trecut până la ..
23 oct 2012
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Furia Roșie | Paladin Furia Roșie | Paladin Pierce Brown mar 2016 35 lei Furia Roșie | Paladin Pierce Brown Lansare recentă     Citeşte Omul Ilustrat Omul Ilustrat Ray Bradbury mai 2016 33 lei Omul Ilustrat Ray Bradbury Lansare recentă  
Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă     Citeşte Cele O Sută de Mii de Regate Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin oct 2016 39 lei Cele O Sută de Mii de Regate N.K. Jemisin Lansare recentă  
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte Marele Uriaș Prietenos (ediție tie-in) Marele Uriaș Prietenos (ediție tie-in) Roald Dahl aug 2016 33 lei Marele Uriaș Prietenos (ediție tie-in) Roald Dahl Lansare recentă       Citeşte Winnie și Wilbur. Winnie Baba-Cloanța Winnie și Wilbur. Winnie Baba-Cloanța Valerie Thomas și Korky Paul sep 2016 22 lei Winnie și Wilbur. Winnie Baba-Cloanța Valerie Thomas și Korky Paul Lansare recentă    
Citeşte Winnie și Wilbur. Iarna lui Winnie Winnie și Wilbur. Iarna lui Winnie Valerie Thomas și Korky Paul sep 2016 22 lei Winnie și Wilbur. Iarna lui Winnie Valerie Thomas și Korky Paul Lansare recentă     Citeşte Mătușica îngrozitoare Mătușica îngrozitoare David Walliams oct 2016 33 lei Mătușica îngrozitoare David Walliams Lansare recentă    
  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.