caută: Caută
Indisponibilă
Preţ: 33 lei

Întreab-o pe Alice

Autor anonim
 
„… o carte pe care ar trebui să o citească toţi adolescenţii şi toţi părinţii de adolescenţi.“ The Boston Globe
- Publicată în mai 2015
- Traducere din limba engleză și note de Luiza Vasiliu
- hardcover, 184 p
- ISBN 978-606-93849-4-7
- Domenii: Ficţiune, Memorialistică, Young Art
- Tematici: adolescență, dependenta, droguri, integrare
Despre carte Revista presei (5)

5 articole de presă

Recenzie „Întreab-o pe Alice”, autor necunoscut
Arianna Suduc scrie în goodread.ro:
Când am primit Întreab-o pe Alice spre recenzie de la Editura Art, am fost mai mult decât încântată. O văzusem prin câteva librării locale și chiar îmi făcea cu ochiul descrierea nonconformistă, dar și autorul care nu e precizat. Încep prin a zice că Întreab-o pe Alice e un roman cu totul și cu t ..
29 iun 2016
Citeşte mai multe...
Greutatea lumii pe umerii unui copil
Mădălina Kruppa scrie în cititoriferoce.weebly.com:
Nici acum nu știu dacă e într-adevăr un jurnal sau doar un roman bine pus în scenă. E, cu siguranță, o carte intensă, care îți provoacă o multitudine de stări. Poate că nu e suficientă pentru a schimba cu adevărat ceva, dar semnalul de alarmă din interiorul ei nu poate fi ignorat. Este tras în memor ..
09 mai 2016
Citeşte mai multe...
Întreab-o pe Alice
Roxana Turcitu scrie în bookblog.ro:
Povestea ne face cunoștință cu o fată de 15 ani aflată inițial într-o viață absolut obișnuită: o familie iubitoare, stabilă, cu certuri lipsite de importanță cu frații mai mici, cu mese plăcute alături de bunici și părinți înțelegători, cu niște prietene destul de apropiate, cu o dezamăgire în drago ..
22 mar 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie: Întreab-o pe Alice - autor anonim
Woody scrie în palarisme.ro:
Întreab-o pe Alice nu este o carte oarecare. Nu este romanul obișnuit, cu personaje conturate, cu acțiunea bine delimitată, cu un punct culminant stabilit. Întreab-o pe Alice este un jurnal. Fata de 15 ani care își așterne cele mai ascunse gânduri, cele mai rușinoase trăiri, a ajuns la concluzia ..
24 sep 2015
Citeşte mai multe...
„Întreab-o pe Alice” de Anonymous- Recenzie
Andrei scrie în falled.blogspot.ro:
Drogurile au făcut parte din această lume chiar înainte de ea, și se învârt în jurul nostru fără a ști încotro o iau. Tentațiile sunt la fiecare pas, iar odată ce ai căzut în acest carusel al disperării, al groazei, al sevrajului, nu mai poți coborî decât atunci când toate mecanismele se opr ..
08 sep 2015
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Fahrenheit 451 Fahrenheit 451 Ray Bradbury aug 2016 33 lei Fahrenheit 451 Ray Bradbury Lansare recentă     Citeşte Poştaşul sună întotdeauna de două ori Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain mai 2016 25 lei Poştaşul sună întotdeauna de două ori James M. Cain Lansare recentă    
Citeşte Omul Ilustrat Omul Ilustrat Ray Bradbury mai 2016 33 lei Omul Ilustrat Ray Bradbury Lansare recentă   Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă    
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte Pădurea fermecată Pădurea fermecată Enid Blyton oct 2016 24,4 lei Pădurea fermecată Enid Blyton Lansare recentă       Citeşte Sylvester și pietricica fermecată Sylvester și pietricica fermecată William Steig oct 2016 25 lei Sylvester și pietricica fermecată William Steig Lansare recentă    
Citeşte Mătușica îngrozitoare Mătușica îngrozitoare David Walliams oct 2016 33 lei Mătușica îngrozitoare David Walliams Lansare recentă     Citeşte Magia Copacului Depărtărilor Magia Copacului Depărtărilor Enid Blyton oct 2016 24,4 lei Magia Copacului Depărtărilor Enid Blyton Lansare recentă      
  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.