caută: Caută
Disponibilă
Preţ: 33 lei
   adaugă în coş
Câte exemplare doriţi?
   
 
renunţă Adaugă în coş!

Elias şi spioana cărturarilor

Sabaa Tahir
 
„Un roman la fel de curajos cum îi sunt şi personajele.“ The New York Times Book Review
- Publicată în septembrie 2015
- Traducere din limba engleză de Iulia Arsintescu
- hardcover, 562 p, 140x205
- ISBN 978-606-93962-1-6
- Bestseller, Recomandată
- Autor: Sabaa Tahir
- Domenii: Fantasy, Ficţiune, Young Art
- Tematici: bestseller, fantasy, love story, page-turner, thriller
Despre carte Revista presei (9)

9 articole de presă

Elias si spioana carturarilor - Sabaa Tahir
Oli scrie în delicateseliterare.ro:
Cât de departe ai merge pentru familie? Cât de departe ai merge pentru libertate? Cât de departe ai merge pentru demnitate? Cât de departe ai merge pentru iubire? E interesant de aflat până unde ar merge eroii noștri și unde vor trage linie. E oare vreo limită? O carte pe care o recomand tutur ..
19 sep 2016
Citeşte mai multe...
Cultura și Războiul – un conflict vechi de când lumea…
Raluca Elgyar scrie în bookblog.ro:
Citind, s-a întâmplat ceva ciudat și atipic pentru mine ca și cititor, eu fiind mai degrabă genul care are o relație pasională cu cărțile – imi plac sau nu imi plac de la primele douăzeci de pagini. Elias și Spioana Cărturarilor este o altfel de carte. Primele capitole sunt destul de cinematografice ..
23 iun 2016
Citeşte mai multe...
Elias şi spioana cărturarilor de Sabaa Tahir
Alexandra Popa scrie în universeofbook24.wordpress.com:
Cartea ne plasează într-un univers în care un regat, unde cunoaşterea era considerată mai puternică decât orice altă armă, este subjugat şi transformat într-o gloată de sclavi sub dominaţia aproape barbară a unui popor în care oamenii sunt transformaţi în arme vii. Astfel avem pusă în prim plan anti ..
18 iun 2016
Citeşte mai multe...
Elias si spioana carturarilor - Sabaa Tahir
Ely scrie în cuvintevrajite.blogspot.ro:
“Elias și spioana cărturarilor” este o carte epică, complexă, sângeroasă și brutală, o poveste plină de intrigi, dar mai ales o poveste care vorbește despre putere, curaj și speranță, care arată modul în care prietenia și loialitatea sunt ingredientele esențiale atunci când ai obiective comune în lu ..
03 mar 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie Elias şi spioana cărturarilor de Sabaa Tahir
Mădălina Cionca scrie în madalinabooks.blogspot.ro:
Fabulos, întunecat, magic și captivant, Elias și spioana cărturarilor țese din umbre, secrete și iluzii o poveste palpitantă și intensă, unică și imprevizibilă despre trădare și loialitate, dragoste și suferință, compasiune și violență, speranță și pierderi. Scriitura ireproșabilă, narațiunea care ..
16 feb 2016
Citeşte mai multe...
Elias si spioana Carturarilor de Sabaa Tahir-Editura Art
Crina Stanciu scrie în literaturapetocuri.ro:
Imaginaţi-vă pentru câteva clipe că sunteţi într-o peşteră şi totul este învăluit de întuneric. Trebuie să ieşiţi din acest loc, dar nu ştiţi calea cea mai bună. Nu aveţi de ce vă agăţa ambiţiile, decât de o particulă de lumină. Ştiţi ce reprezintă aceasta? Speranţa, curajul dumneavoastră, dragi cit ..
11 feb 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie Elias si Spioana Carturarilor de Sabaa Tahir
Andreea Pop scrie în raftul-cartilor-vampiresti.blogspot.co.uk:
Din când în când, citești o carte care îți doboară așteptările. Cazul de față nu e mai prejos; o carte explozivă și intensă, atât fascinantă cât și răscolitoare. O carte pe care o veți devora în ciuda violenței întipărite în esența ei. O carte intitulată „Elias și Spioana Cărturarilor”, scrisă de Sa ..
05 feb 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie „Elias și spioana Cărturarilor” („An Ember in the Ashes”)
Loredana scrie în literaryjungle.wordpress.com:
În urmă cu 500 de ani, într-o lume pe care Sabaa Tahir a imaginat-o ca pe un fel de love child al Egiptului Antic și al Imperiului Roman, Imperiul Cărturarilor a fost cucerit în mod sângeros și irevocabil de clanul Războinicilor, devenind astfel Imperiul Războinicilor. Cărturarii erau, așa cum l ..
09 nov 2015
Citeşte mai multe...
Recenzie: Elias și spioana Cărturarilor/An Ember in the Ashes de Sabaa Tahir
Scoica scrie în palarisme.ro:
Am terminat romanul în urmă cu două zile şi încă nu am putut să mă apuc de altă carte. Probabil că tu nu o să mai ai încredere în mine, ca bookaholic şi „critic”, dacă îţi spun că am descoperit o altă serie fascinantă, care mi-a întrecut toate aşteptările, care m-a făcut să mă simt vie, en ..
05 nov 2015
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Calea dragonului Calea dragonului Daniel Abraham nov 2016 33 lei Calea dragonului Daniel Abraham Lansare recentă   Citeşte Pulbere de stele | ediție Paladin Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman nov 2016 33 lei Pulbere de stele | ediție Paladin Neil Gaiman Lansare recentă  
Citeşte Existență (2 volume) Existență (2 volume) David Brin nov 2016 68 lei Existență (2 volume) David Brin Lansare recentă   Citeşte Lavondyss Lavondyss Robert Holdstock nov 2016 33 lei Lavondyss Robert Holdstock Lansare recentă  
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte 8 povestiri de pe Calea Moșilor 8 povestiri de pe Calea Moșilor Adina Popescu nov 2016 33 lei 8 povestiri de pe Calea Moșilor Adina Popescu Lansare recentă     Citeşte Domnul Fox, vulpoi fantastic Domnul Fox, vulpoi fantastic Roald Dahl nov 2016 28,8 lei Domnul Fox, vulpoi fantastic Roald Dahl Lansare recentă    
Citeşte Cronicile din Narnia 4. Prințul Caspian Cronicile din Narnia 4. Prințul Caspian C.S. Lewis dec 2016 33 lei Cronicile din Narnia 4. Prințul Caspian C.S. Lewis Lansare recentă       Citeşte Magnus Chase și zeii din Asgard (#1). Sabia Verii Magnus Chase și zeii din Asgard (#1). Sabia Verii Rick Riordan nov 2016 33 lei Magnus Chase și zeii din Asgard (#1). Sabia Verii Rick Riordan Lansare recentă      
  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.