caută: Caută
Disponibilă
Preţ: 48 lei
   adaugă în coş
Câte exemplare doriţi?
   
 
renunţă Adaugă în coş!

Aici

Richard McGuire
 
”… o carte care revoluționează forma narativă a benzilor desenate.” El País
- Publicată în mai 2016
- Traducere din limba engleză de Laura Albulescu
- hardcover, 304 p
- ISBN 978-606-710-349-6
- Ilustrată
- Autor: Richard McGuire
- Domeniu: Romane grafice
- Colectie: Grafic ART
- Tematici: artă, benzi desenate, capodoperă, roman grafic
Despre carte Revista presei (6)

6 articole de presă

„Aici”= atunci+acum+cândva
Cristina Stancu scrie în bookblog.ro:
Aceasta în mod sigur nu e o recenzie convențională, care să înceapă cu un citat puternic. Nu pentru că aș fi schimbat eu subit formatul, ci pentru că volumul pe care vreau să vi-l prezint e cu siguranță o „ciudățenie”, o curiozitate de carnaval, o privire îndrăzneață asupra timpului și a transformăr ..
26 sep 2016
Citeşte mai multe...
Aici de Richard McGuire
Răzvan Zamfirescu scrie în razvanvanfirescu.wordpress.com:
Aici este o capodoperă! Este prima bandă desenată pur senzorială pe care am citit-o vreodată! Cartea lui McGuire propune o călătorie în timp fără să te miști din loc. O cameră, un colț de cameră. În dreapta se zărește o fereastră, în stânga un șemineu uriaș. Dai pagina și te trezești cu milioane ..
03 aug 2016
Citeşte mai multe...
Cărți de legendă: „Aici”, de Richard McGuire
Laura Câlțea scrie în bookaholic.ro:
Începută ca proiect de 6 pagini în 1989, Aici, de Richard McGuire, a fost dezvoltată într-o carte de 300 de pagini și publicată în 2014. Încadrată la benzi desenate, probabil pentru că e foarte greu s-o clasifici undeva, cartea nu este, de fapt, un volum de benzi desenate, ci o operă de artă. De ..
19 iul 2016
Citeşte mai multe...
Aici. Ce istorie are camera unde te afli acum?
Andra Matzal scrie în scena9.ro:
Nu e nevoie s-ajungi la vreun sit istoric, ca să pici într-o reverie despre straturile de istorie care încap într-un loc. E de-ajuns să pornești de acasă sau de Aici - o carte ale cărei coperți deschid un portal. Aici, de altfel, e considerat roman grafic doar pentru că ar fi prea complicat să găseș ..
04 iul 2016
Citeşte mai multe...
Recenzie: Aici de Richard McGuire
Scoica scrie în palarisme.ro:
Îmi plac romanele care te pun pe gânduri şi te scot din zona ta de confort. Romanele care nu îţi oferă răspunsuri, dar care te încurajează să îţi pui întrebări şi te ajută să te familiarizezi cu noţiuni care înainte ţi se păreau abstracte, de nepătruns. Pot să se încadreze în orice gen literar, să a ..
27 iun 2016
Citeşte mai multe...
Aici
Alin Răuțoiu scrie în www.webcomics.ro:
Aicise deschide cu un colț auster de cameră. Un șemineu, o canapea albastră și o ferestră prin care nu se vede nimic. Totul reprezentat în pete plate vectoriale, fără detalii sau contururi, fără cernealăcare să cresteze formele, să le dea greutate și textură. În colțul din stînga sus scrie 2014. Dăm ..
15 iun 2016
Citeşte mai multe...
 

Vă recomandăm şi:

Editura
Editura Paladin
vă prezintă
Citeşte Lupul din umbră Lupul din umbră Tony Hillerman mai 2016 24,4 lei Lupul din umbră Tony Hillerman Lansare recentă   Citeşte Furia Roșie | Paladin Furia Roșie | Paladin Pierce Brown mar 2016 35 lei Furia Roșie | Paladin Pierce Brown Lansare recentă    
Citeşte Omul Ilustrat Omul Ilustrat Ray Bradbury mai 2016 33 lei Omul Ilustrat Ray Bradbury Lansare recentă   Citeşte Marțianul | ediție paperback Marțianul | ediție paperback Andy Weir mar 2016 22,9 lei Marțianul | ediție paperback Andy Weir Lansare recentă    
Editura
Editura Arthur
vă prezintă
Citeşte Povești la telefon Povești la telefon Gianni Rodari aug 2016 24,4 lei Povești la telefon Gianni Rodari Lansare recentă     Citeşte Harry Potter și copilul blestemat Harry Potter și copilul blestemat J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne sep 2016 42 lei Harry Potter și copilul blestemat J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne Lansare recentă    
Citeşte Confesiunile unui prieten imaginar. Memoriile lui Jacques Papier Confesiunile unui prieten imaginar. Memoriile lui Jacques .. Michelle Cuevas aug 2016 24,4 lei Confesiunile unui prieten imaginar. Memoriile lui Jacques .. Michelle Cuevas Lansare recentă     Citeşte Mătușica îngrozitoare Mătușica îngrozitoare David Walliams oct 2016 33 lei Mătușica îngrozitoare David Walliams Lansare recentă    
  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.