caută: Caută

G. Willow Wilson

G. Willow Wilson

G. Willow Wilson s‑a născut în 31 august, 1982. Scriitoarea americancă şi-a început cariera la şaptesprezece ani, semnând articole de critică muzicală pentru revista Weekly Dig din Boston. 
În perioada în care frecventa cursurile Universităţii din Boston, Willow s-a convertit la islamism, mutându-se apoi pentru o vreme la Cairo unde a lucrat ca jurnalist. Articolele ei din acea perioadă, despre Orientul Mijlociu şi Islam, au fost publicate în New York TimesAtlantic Monthly şi Canada National Post
Astăzi, G. Willow Wilson este cunoscută mai ales pentru romanul grafic pentru adolescenţi, Cairo, şi seriile de bandă desenată Air şi Ms. Marvel.
Alif Nevăzutul, primul său roman pentru adolescenţi, a fost premiat în 2013 cu World Fantasy Award pentru cel mai bun roman.

alti autori >

1 titlu publicat

  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.