caută: Caută

Eva Illouz

Eva Illouz

Eva Illouz s-a născut la 30 aprilie 1961, în orașul Fès din Maroc, dar a locuit în Franța încă din copilărie. Este profesor de sociologie la Universitatea Ebraică din Ierusalim și prima femeie directoare a Școlii de Arte Frumoase Bezalel din Ierusalim. Eva Illouz este autoarea a opt cărți, dintre care amintim The Culture of Capitalism și Cold Intimacies: The Making of Emotional Capitalism. În 2013 a primit Premiul Internațional Annaliese Meier pentru excelență în cercetare, acordat de Fundația Alexander von Humboldt. 
De ce iubirea doare a primit premiul pentru cea mai bună carte din partea Société Alpine de Philosophie. Potrivit publicației Die Zeit, Eva Illouz este considerată ca făcând parte din cei doisprezece cei mai influenți intelectuali din lume.

alti autori >

1 titlu publicat

  Acasă Cărţile noastre Autori Editura Promoţii Revista presei Blog Contact  
2004-2016. Toate drepturile rezervate.  Hartă site  Abonare RSS  Termeni şi condiţii  Protecţia consumatorilor - ANPC
Editura ART Într-o lume grafomană, în care se anunţă din ce în ce mai zgomotos moartea cărţii în format clasic, Editura ART se încăpăţânează să ofere Cititorului ce-i al Cititorului. Nu facem recomandări speciale, lăsăm cititorilor noştri plăcerea şi dificultatea alegerii.